Welk TV optreden is jou bijgebleven?

Marco is in de loop der jaren natuurlijk al in heel veel programma's en tv shows verschenen. Hier zaten mooie, grappige maar ook ontroerende momenten tussen.
Welk tv moment van Marco is jou altijd bij gebleven? Is er een programma waar je Marco heel graag (nog) eens zou willen zien? Wij zijn heel benieuwd!

Reacties

  • In 1995 mocht ik de opnames Grand Gala du Disc Specials bijwonen waar Marco een half uur optrad. Wat vond ik dat een bijzondere ervaring <3 en de eerste foto met Marco was een feit !
    Zo bijzonder ook dat je na die tijd een blijvende herinnering hebt op band en helemaaal als je heel veel in beeld bent. Die is uiteraard helemaal grijs gedraaid..

    De tv shows waar die vroeger in zat waren soms niet om aan te zien. Marco wel hoor, maar sommige shows waren gewoon tenenkrommend slecht. Als je nu terug kijkt kun je behoorlijk in een deuk liggen van deze fragmenten.

    Marco is geen acteur en dat weet iedereen, maar hij heeft met Witlicht wel iets neergezet. Ook al was er veel commentaar op zijn acteren, het kwam wel over ! Erg bijzonder dat hij het toch gedaan heeft.
Log In of Registreer om te reageren.

Hoi, vreemdeling!

Het lijkt erop dat je hier nieuw bent. Klik op één van deze knoppen om je aan te melden!